Dec03 KZ Love The One You Are With PF (2)
Dec03 KZ Love The One You Are With PF (1)

The 70's unplugged

Love the one you're with

Liefdesklassiekers uit de jaren zeventig

Kleine Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

De gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The 70's unplugged. Love the one you're with staat in het teken van nummers uit de jaren zeventig die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord. Vannessa Thuyns en Joost Dobbe zingen hun versies van deze klassiekers, vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel.

Gouden jaren van de popmuziek
De ijzersterke band zorgt voor het muzikale fundament onder het repertoire van onder meer Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Eagles, James Taylor en Linda Ronstadt.

Kleine Zaal Wachtlijst

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 23,50
CJP
€ 21,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Vannessa Thuyns (zang), Joost Dobbe (zang en gitaar), René Veerhuis (drums en zang), Leo Mongula (bas en zang) en Jan Willem Verbeek (gitaar)
Duur Circa 90 minuten geen pauze
Ik wil Language no problem

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling