Dec08 GZ Ff Tussen Ons Snelle Banner 2
Dec08 GZ FF Tussen Ons Snelle SF 0T0A1999
Dec08 GZ FF Tussen Ons Snelle SF 0T0A0858
Dec08 GZ FF Tussen Ons Snelle SF 0T0A1497

Snelle

FF tussen ons

Het feestje waar je op zit te wachten

Grote Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

FF tussen ons hoor, maar Snelle komt naar je toe! In het najaar van 2021 is het tijd voor zijn eerste grote theatertour. Verwacht een eerlijke show met muziek, sterke maar ook minder sterke verhalen en inside jokes. Samen met zijn Lieve Jongens Band zorgt hij voor een feestje waar je zeker op zit te wachten.

Snelle ziet er naar uit om weer mensen in de ogen te kijken tijdens zijn theatertour. Hij vertelt er meer over in Shownieuws.

 

Grote Zaal Wachtlijst

Prijzen

Ongeplaceerd - Normaal
€ 33,50
Ongeplaceerd - CJP
€ 31,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Publiekslievelingen, Met de hele familie, Jong talent

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling