Simone Kleinsma

Verder

Persoonlijke solovoorstelling

Goed nieuws. Deze voorstelling kan nog gewoon doorgaan. We vragen je om in de foyer een mondkapje te dragen. Bekijk hier onze pagina met coronamaatregelen.

Simone Kleinsma is terug in de theaters met haar nieuwe theatervoorstelling Verder. Ze vertelt hierin haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zal je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Simone neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire.

Bekijk de aftermovie van de première

Cast & Info

Regie Ruut Weissman
Spel Simone Kleinsma
Overige Frank Houtappels (tekst)
Ik wil Grote namen, Tips van de programmeur, Publiekslievelingen

Recensie

Simone laat de hemel even opengaan

Trouw

Simone pakt je in met haar charme, timing en die dijk van een stem

NRC

Verder is zo’n voorstelling waarbij je bij het verlaten van de zaal je partner nog even een veelbetekenend kneepje in de arm geeft: blij dat je er nog bent

AD

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling