Apr21 GZ Scapino The Square 2. 2Tif

Scapino Ballet Rotterdam

The Square 2

Jonge choreografen op avontuur

Grote Zaal Bestel
Meer info

Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt van The Square², een nieuwe reeks voorstellingen van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door veelbelovend talent.

In deze tweede editie gaat een internationaal gezelschap van jonge dansmakers én een ervaren muzikant samen op avontuur. Mario Bermudez Gil (Spanje) haalt zijn inspiratie uit verschillende culturen en rituelen, Antonin Comestaz (Frankrijk) maakt speelse stukken met zijn absurd komische kijk op het leven en Gong XingXing (China) wordt met haar theatrale dans in eigen land als grote belofte gezien.  

Klankwerelden die de dans voortstuwen
De basis voor The Square²  wordt gelegd door de muziek van Richard van Kruysdijk. Van minimalistisch tot stuwend, met een arsenaal aan elektronica maakt hij collages met elementen uit de dance en ambient.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 30,50
1e rang - CJP
€ 28,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Overige Mario Bermúdez Gil, Antonin Comestaz, Gong XingXing (choreografie), Richard van Kruysdijk (muziek) en Ed Wubbe (concept)
Ik wil Language no problem

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling