Dec11 GZ Sannewallisdevries Kom(C)Aisha Zeijpveld Vierkant HR RGB (3)

Sanne Wallis de Vries

KOM.

Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek

Grote Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

Kom. Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je mee op een trip door de vlammende verbeelding. Langs de rauwe realiteit.

Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Grote Zaal Wachtlijst

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 25,00
CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Duur Circa 90 minuten geen pauze
Ik wil Humor, Grote namen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling