Dec24en26 GZ A Very Funny Christmas Roue Verveer

Roué Verveer & ZO! Gospel Choir

A Very Funny Christmas

De show die je een écht vrolijk kerstgevoel gaat geven!

Grote Zaal Bestel
Meer info

Kerst! Het zijn de favoriete feestdagen van bijna alle Nederlanders, zo ook van cabaretier Roué Verveer! Samen maken het ZO! Gospel Choir maakt hij  A Very Funny Christmas: Een warme kerstshow vol zang en veel gelach voor het hele gezin!

Nadat Roué met Gabbers de Ziggo Dome had omgebouwd tot één groot winterwonderland, wilde hij een Kerstshow neerzetten en die maakt hij nu samen met het ZO! Gospel Choir. In deze bijzondere theaterspecial neemt Roué je mee langs de meest herkenbare en grappige situaties.

Het ZO! Gospel Choir schitterde afgelopen december in het Kerstconcert van superster Mariah Carey. Tijdens A Very Funny Christmas brengt dit fantastische koor de bekende Kerstliedjes ten gehore die worden gespeeld door de HAYP band die onder leiding van Alvin Lewis staat.

Deze show gaat je het echte Kerstgevoel (inclusief een dosis vrolijkheid) bezorgen!

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel
Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Black Friday
€ 30,50
1e rang - Normaal
€ 40,50
1e rang - CJP
€ 38,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Tips van de programmeur, Bijgeboekt, Met de hele familie, Grote namen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling