Apr14 KZ Rock Me Baby.3

Rock me baby

René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam

Tragikomische rockumentary met livemuziek, vloeistofprojecties en poppenspel

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Rock me baby is een tragikomische rockumentary met livemuziek, vloeistofprojecties en poppenspel. Ter voorbereiding op hun Back and Forward Tour komt rockband The Promise na lange tijd weer bij elkaar. Al snel stapelen oude irritaties, twijfels en fysieke ongemakken zich op. Hoe goed zijn hun oude nummers nog? En zal het nieuwe materiaal aanslaan op de fanclubdag? Een crisis hangt in de lucht. Janice, een excentrieke performancekunstenares en vriendin van frontman Sjag, komt met een dwingend visueel concept waarin poppenanimatie de muziek gaat ondersteunen. Als de mannen met maskers moeten gaan optreden, begint de weerstand tegen haar aardig toe te nemen...

Nieuwe voorstelling van Servaes Nelissen
Na de succesvolle productie Popje, hou je muil (2016) en Beefteefjes (2019, genomineerd voor de VSCD Mimeprijs) is Servaes Nelissen terug in het theater met Rock me baby.  Muziektheater van en met theatergrootheden Servaes Nelissen, René van ’t Hof, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 26,00
1e rang - CJP
€ 24,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marijn van der Jagt
Spel René van ‘t Hof, Servaes Nelissen, Kees van der Vooren en Vincent van Warmerdam
Overige Servaes Nelissen (teksten en vormgeving), Vincent van Warmerdam en Kees van der Vooren (muziek), Feikes Huis (productie)
Ik wil Humor, Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling