Apr09 KZ Rob En Emiel VHTC Links Titels 1702 X 620 Facebook Banner (C) Dolph Cantrijn (2)

Rob & Emiel

Van Houdini tot Copperfield

Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau!

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.

Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld. Zij mogen ons land opnieuw vertegenwoordigen tijdens het WK Magic 2021 in Canada.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 22,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 22,00
1e rang - CJP
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Met de hele familie

Recensies

Rob en Emiel staan op eenzame hoogte (…) ‘Petje af voor Rob en Emiel

Musical nieuws

Zeer hoge kwaliteit, erg goed

ILOVETHEATER.NL

Must-see show

HNU.nl

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling