Feb19 KZ Promobeeld Renée Van Wegberg Liggend Fotograaf Marcel Hakvoort

Renée van Wegberg

Hou me vast

Songs van Bløf, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en De Dijk

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Na haar award-winnende vertolking van Liesbeth List heeft zangeres Renée van Wegberg de prachtige en rijke muziek van Nederlandse bodem in haar hart gesloten. In haar nieuwe theaterconcert brengt ze samen met haar band het mooiste kleinkunst- en poprepertoire dat ons land te bieden heeft.

Liedjes om bij weg te dromen en mee te zingen
Vorig seizoen koos Renée voor het repertoire van Nederlandse zangeressen, voor Hou me vast stort zij zich op liedjes van de mannen. Uit een zoektocht naar het mooiste werk van theatericonen als Toon Hermans, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs en Herman van Veen, maar ook bands als Bløf, De Dijk en Volumia, is een veelzijdig programma ontstaan. Natuurlijk hoort daar ook het voor Renée inmiddels bekende repertoire van Ramses Shaffy en Frank Boeijen bij.

Met haar veelzijdige stem zingt Renée liedjes om bij weg te dromen, om bij mee te zingen en om elkaar bij vast te pakken. Nieuwe liedjes, onbekende liedjes, en klassiekers die voor altijd gezongen moeten blijven worden, uitgevoerd in verrassende arrangementen. In Hou me vast omarmt Renée het publiek, het leven en de livemuziek.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 27,00
CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Joep Onderdelinden
Spel Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas en zang), Ivo Schols (piano, toetsen en zang) en Arthur Lijten (drums)
Ik wil Uit met vriendinnen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling