Mei01 KZ Prinses Arabella Aangenamelijk Tekening Mylo

Prinses Arabella: Aangenaamlijk! (5+)

ROSE Stories

Naar de populaire prentenboeken van Mylo Freeman

Prinses Arabella rent vol energie door het paleis. Vanaf vandaag wil ze alles zelf doen. Brood bakken, kleren uitzoeken en zelfs haar kamer schilderen! Maar als ze bij de kok, de tuinman of lakei komt, krijgt ze steeds hetzelfde antwoord: 'Nee, dat doet een prinsesje niet.' Ook haar ouders hebben liever dat ze gewoon rustig in haar kamer gaat spelen. Ze zijn namelijk nogal gestrest, omdat ze over drie dagen hoog bezoek verwachten van de minister-president.

Nina zet de boel op stelten
Teleurgesteld gaat Arabella naar haar kamer. Arabella vindt alles maar stom. Maar opeens verschijnt er op haar kamer een meisje. Nina. En van Nina mag Arabella juist alles. Alles wat ze zelf wil doen. En Nina heeft de leukste ideeën en heeft overal wel oplossing voor. Alleen kan niemand Nina zien of horen. Alleen Arabella. En dat maakt het juist leuk.

Samen met Nina zet Arabella het paleis op stelten! Tot grote frustratie van haar ouders. Die halen Omi erbij, om prinsessenles te geven. En oppas Ushi. En ook haar vriendjes Prinses Ling, Prinses Sophie en Prins Mimoen. Alles om ervoor te zorgen dat Nina verdwijnt. Maar niets helpt, want Arabella is zielsgelukkig met haar nieuwe beste vriendin. Dan besluit Arabella om met Nina haar ouders te helpen en in het geheim alles klaar te maken voor de komst van de minister-president. Maar of dat nu zo’n goed idee was?

Grote Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 17,50
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 17,50
1e rang - CJP
€ 15,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jasper Verheugd (script en regie)
Spel Rochelle Deekman, Cystine Carreon, Samir Hassan, Murth Mossel, Julia van der Vlugt, Alexander Wolff
Overige Gebaseerd op de boeken van Mylo Freeman, Randal Corsen (componist), Joris van Veldhoven (decor/kostuums/poppen)
Ik wil Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling