Apr03 KZ Pieter Nieuwint En Ivo De Wijs F Anneke Nieuwint BESTE PF

Pieter Nieuwint en Ivo de Wijs

Literair Variété

Het beste werk uit eerdere shows

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Jaren geleden moesten Pieter Nieuwint en Ivo de Wijs inspringen voor een zieke collega. Het publiek waardeerde het programma en Ivo en Pieter vonden het heerlijk om (bijna twintig jaar na de opheffing van het Kabaret Ivo de Wijs) weer samen op de planken te staan. De inderhaast samengestelde serie verzen en liedjes groeide uit tot de tintelende show Literair Variété. Daarna volgde een tweede programma: Literair Varié2. Pieter maakte nieuwe liedjes en Ivo schreef nieuwe verzen, maar de vorm bleef hetzelfde: een podium, een piano, een tafeltje en twee heren in gedekte kostuums.

Op verzoek keren Pieter en Ivo terug met de beste teksten uit hun eerdere programma’s, aangevuld met flink wat nieuw materiaal. Woorden en noten doen het werk. Een liefderijk en vreugdevol eerbewijs aan tekst en muziek door twee vrienden die als prille studenten voor het eerst samen optraden op 22 januari 1965 – inderdaad, ruim een halve eeuw geleden.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
1e rang - CJP
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Matinee, Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling