Apr08 GZ Pheifer & Blom En En SF 1 (C) Bram Willems
Apr08 GZ Pheifer & Blom En En SF 4 (C) Bram Willems
Apr08 GZ Pheifer & Blom En En SF 5 (C) Bram Willems
Apr08 GZ Pheifer & Blom En En SF 8 (C) Bram Willems
Apr08 GZ Pheifer & Blom En En F Bram Willems PF

Pheifer & Blom

En en

Fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling

Grote Zaal Bestel
Meer info

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en…..

Een ideale avond met vertrouwde gezichten in een nieuwe vorm en stijl! Voor iedereen die houdt van Fleabag, Plien en Bianca, Waardenberg en de Jong, Toren C. en Nanette Gadsby is Pheifer & Blom een must see!

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 28,00
1e rang - CJP
€ 26,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Overige Bram Willems (scènefoto's)
Ik wil Humor, Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling