Mrt06 GZ Peppa Pig Live! Schoolreisje 001 Wim Lanser (5)
Mrt06 GZ Peppa Pig Live! Schoolreisje 001 Wim Lanser (8)
Mrt06 GZ Peppa Pig Live! Schoolreisje 001 Wim Lanser (1)

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+)

Meezingliedjes, swingende meedoedansjes en vrolijke varkentjeshumor

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand.

Schoolreisje naar het strand
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Beleef je deze supergezellige reis ook mee?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 21,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Joris Gootjes
Spel Peppa Pig, George, Mama Big, Papa Big e.a.
Ik wil Met de hele familie
Mrt06 GZ Peppa Pig Live! Schoolreisje 001 Wim Lanser (6)

 

Klap gezellig mee
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen muziekklapper. Klap mee met Peppa en haar klasgenootjes bij het leukste schoolreisje ooit!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling