Mrt05 GZ Nabucco Met Sluier Liggend 2122 PF

Nabucco

Staatsopera van Tatarstan

Liefde en verraad in publieksliefhebber van Verdi

Grote Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling kan helaas niet doorgaan op de geplande datum i.v.m. de geldende visa beperkingen voor het begeleidend orkest. Er wordt nu gezocht naar een nieuwe datum in seizoen 2022-2023. Zodra er meer bekend is worden de bezoekers én de mensen op de wachtlijst geïnformeerd over het vervolg.

Nabucco is een van de succesvolste opera's van Verdi. Het grote slavenkoor met het prachtige Va pensiero groeide uit tot het alternatieve Italiaanse volkslied, een symbool van de Italiaanse eenheid. Nabucco vertelt het Bijbelse verhaal van de Joodse ballingschap in Babylon.

De wrede heerser Nabucco raakt verwikkeld in een machtsstrijd met zijn dochter Abigaille, waarin zij uiteindelijk het onderspit zal delven en de Joden hun vrijheid herwinnen. Indrukwekkende decors, het grootse koor, internationale solisten en prachtige muziek van Verdi staan garant voor een indrukwekkende voorstelling.

De Staatsopera van Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar Nederland met kwalitatief hoogstaande producties en heeft de harten van vele Nederlandse operaliefhebbers veroverd. De traditionele ensceneringen van de opera’s vallen bij het publiek zeer in de smaak. 

Met live orkest, Italiaans gezongen, Nederlandse boventiteling.

Grote Zaal Wachtlijst

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 47,50
1e rang - CJP
€ 45,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Internationaal, Language no problem

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling