Michael, starring Ben

Wervelende ode aan The King of Pop

Een avond genieten van Michael Jacksons grootste hits

Grote Zaal Bestel
Meer info

Na een uitverkochte reeks voorstellingen in 2019 gaat deze Engelse succesvolle Michael Jackson tribute tour opnieuw langs Nederlandse en Belgische theaters. Michael Jackson, die in 2009 plotseling overleed, wordt herdacht in een wervelende show, die in Groot-Brittannië lovende recensies kreeg, waarin al zijn grote hits passeren.

Dit choreografische theaterspektakel wordt uitgevoerd door de fantastisch dansende en zingende Michael Jackson vertolker Ben, geflankeerd door vier dansers en muzikaal ondersteund door een stevige band. Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror, ABC, I want you Back en nog veel meer.

Flashbacks van de man, zijn muziek en zijn zwaartekracht tartende bewegingen in een 2 uur durende ode aan het superstardom en de magie van The King of Pop ...

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 36,00
1e rang - CJP
€ 34,00
1e rang - Sirene Sale
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Duur Circa 130 minuten incl. pauze
Ik wil Language no problem

Recensies

Een van de meest gepolijste, waterdichte, funky en visueel perfect afgewerkte shows die ik in lange tijd gezien heb

Bridget Metcalf, BBC Radio over de Engelse versie

Ben was fantastisch. Zijn looks, stem en moves waren precies zoals die van Michael Jackson. Je voelde de passie door elk gezongen woord. Het was een perfecte tribute.

Charlotte Green, What's Good To Do over de Engelse versie

Onmisbaar

The Telegraph over de Engelse versie

Deel deze voorstelling