Feb04 KZ Marjolijn Van Kooten Ongestoord F Richard Zandberg En Buro Rust Staand PF (2)

Marjolijn van Kooten

Ongestoord

100% anti-depressief. Bijwerkingen: lachstuipen en troost

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Marjolijn van Kooten leed jarenlang aan een zware angststoornis. In therapie ontdekte ze haar grootste passie: cabaret. Ze volgde een theateropleiding en won in 2010 zilver bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Haar angst is onder controle. ‘Nu wil ik andere mensen met angstklachten laten zien dat er hoop is’, aldus Van Kooten. Ze schreef eerder al het boek Schijtluis over haar angsten en die van enkele bekende Nederlanders.

Getroost en verbonden door humor en ontroerende liedteksten
Marjolijn introduceerde de term 'psychiatrisch cabaret' en haar voorstellingen worden sindsdien ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van Geen paniek en Ik zie de bui al hangen is er nu Ongestoord, alweer boordevol zwarte humor. Marjolijn heeft definitief een stevige plek verovert in de Nederlandse theaters met betekenisvol cabaret.

Deze avond is 100% anti-depressief. Bijwerkingen: lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op.

Marjolijn in de pers
Lees hier het interview met Marjolijn op Linda.nl over haar depressie voor de bewustzijnscampagne van 113 zelfmoordpreventie.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,00
1e rang - CJP
€ 17,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie George Groot
Overige Vera Marijt / Rob Stoop (piano)
Ik wil Humor

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling