Apr15 KZ Marike Jager En Martijn Bosman HIT ME Foto 2 (C) Inge Hondebrink (4)

Marike Jager & Martijn Bosman

HIT ME!

Singer-songwriter terug in het theater

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Een van Nederlands meest avontuurlijke singer-songwriters. Marike Jager is terug! Ze betovert, ontroert en verplettert. Eindelijk staat ze weer in het theater, deze keer samen met drummer Martijn Bosman (o.a. Gotcha!, Henny Vrienten).

Trouwe fans weten het al jaren; Marike boeit van begin tot eind. Lowlands viel al in katzwijm. En toen volgde die indrukwekkende cover van Come Together van The Beatles bij DWDD. Na het filmische Here Comes The Night en het verstilde The Silent Song verraste Marike recent met het vrolijke, energieke album Hey Are You OK.

Plotseling legde een virus alles stil. Marikes clubtour werd afgebroken, festivals vervielen. Het werd stil en uitzichtloos. Na een fijn telefoongesprek met bandlid Martijn mailt hij haar spontaan een drumbeat ter inspiratie. Beiden voelen een prikkeling om weer iets te maken. Wie weet kan dat wel samen? Maar hoe gaat zoiets op afstand? Via de email begint het schrijven, op zo’n 125 km van elkaar. Ritmes, melodieën en gitaarlijnen vliegen over en weer. Twee eigenzinnige karakters die samen in het diepe springen en muziek gaan maken. Hoe dat klinkt? Hit me!

Wijziging
Marike Jager speelt, in tegenstelling tot wat eerder werd vermeld, dit seizoen geen Hey Are You OK maar dit nieuwe programma HIT ME!. Had je online entreebewijzen voor Hey are you OK besteld? De titel op het entreebewijs wordt automatisch aangepast. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Marike Jager en Martijn Bosman
Ik wil Language no problem

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling