Mrt24 KZ Maartje & Kine Hoge Noot Corne Van Der Stelt PF (2)

Maartje & Kine

Hoge noot

Magistrale muzikaliteit, solo’s, sketches en hopen humor

Kleine Zaal
Reprise
Bestel
Meer info

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jackson. Beuken, rocken, zweten: Maartje & Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!

In Hoge Noot vragen Maartje & Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar elektro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat! Want wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij. 

Maartje & Kine trekken sinds enige jaren door Nederland met hun humoristisch-virtuoze theatershows. je kunt ze kennen van hun YouTube hit The Groninger Rhapsody en optredens bij Opium op Oerol, DWDD, Podium Witteman, Lowlands of Concert at Sea.

Kleine Zaal
Reprise
Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 20,00
1e rang - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Met de hele familie, Jong talent, Humor

Recensies

Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika.

Dagblad van het Noorden

De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.

Theaterkrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling