Feb12 KZ Lonneke Dort Allemaal Of Niemand VIERKANT F Joshua Bakarbessy (2)

Lonneke Dort

Allemaal of niemand

Als we gaan dan gaan we met z’n allen

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

Lonneke Dort zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt.

Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt omdat er steeds gin in zit.

In Allemaal of niemand geeft Lonneke Dort ruimte aan al haar grillige en schurende observaties waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen.

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
1e rang - CJP
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Wil van der Meer
Ik wil Humor, Jong talent, Uit met vriendinnen

De pers over Lonneke

Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet.

Parool

Bij de droogkomische Lonneke Dort zag de jury ‘sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben.'

NRC

De AKF jury prees Dort om haar sterke teksten en intrigerende persoonlijkheid. Er gaat een heerlijk soort gevaar van haar uit. Ze heeft een geheel eigen stijl.

Theaterkrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling