Mei09 GZ Kasper Van Der Laan 1 Kilo F Aisha Zeijpveld PF06
Mei09 GZ Kasper Van Der Laan Een Kilo Canne Van Zantwijk 1
Mei09 GZ Kasper Van Der Laan

Kasper van der Laan

1 Kilo

Absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het je graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival.

Nominatie Neerlands Hoop
Kasper van der Laan is genomineerd voor de Neerlandshoop - de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker(s).

De jury: 'Met zijn debuutvoorstelling 1 Kilo lost Kasper van der Laan de hooggespannen verwachtingen helemaal in. Hij kijkt met kinderlijke verwondering naar zijn lichaam en gebruikt zijn enorme fysieke talent voor een abstract zelfonderzoek. De Kasper op het podium is namelijk niet dezelfde Kasper die thuis op de bank zit. In de veilige haven van het theater wordt hij zijn eigen goeroe, die zichzelf aanmoedigt om kwetsbaar en assertief te zijn. Van der Laan lijkt een klassieke antiheld, maar de maffe luikjes in zijn hoofd tillen het programma naar grote hoogte.'

Ter informatie: Deze voorstelling is verplaatst van 7 december 2021 naar 9 mei 2022, bezoekers zijn per mail geïnformeerd.

Grote Zaal
Reprise
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
2e rang - Normaal
€ 19,50
1e rang - CJP
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Micha Wertheim
Ik wil Jong talent, Humor, Tips van de programmeur
Mei09 GZ Kasper Van Der Laan Een Kilo Canne Van Zantwijk 1

 

Recensies

Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.

NRC

Kasper van der Laan is een natuurtalent.

Algemeen Dagblad

Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.

de Volkskrant

Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.

Juryrapport Leids Cabaret Festival

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling