Dec02 GZ Javier Guzman Oudejaarsconference 2021 (C)Petrovsky&Ramone Vierkant

Javier Guzman

Matinee - Oudejaarsconference 2021

Actueel, scherp en memorabel

Grote Zaal Bestel
Meer info

Goed nieuws deze voorstelling gaat door als matinee!

Inmiddels maakte Javier al drie keer eerder een oudejaarsconference. Nu, in 2021 kan Javier niet achterblijven. Een memorabel jaar moet besproken worden. Het is tijd voor de wervelende, verfrissende vierde. Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Javier beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. 

Over Javier Guzman
Javier Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en emigreerde op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland. In Amsterdam studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst. In het derde jaar van zijn opleiding (2002) won hij zowel de jury als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Daarna zetten hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Ondertussen is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, drie oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

Balkon Ongeplaceerd - Normaal
€ 25,00
Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 25,00
Balkon Ongeplaceerd - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Humor, Matinee, Grote namen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling