Nov11 KZ Jasper Van Der Veen F Jurrerompa PF (2)

Jasper van der Veen

Het dreigt volslagen goed te komen

Winnaar van de Jury- én Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

Jasper van der Veen (winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019) vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, op zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken.

Hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien in zijn eerste avondvullende voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen.

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
1e rang - CJP
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Scholieren, Humor, Jong talent

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling