Dec16 KZ Janne Schra Staadd F Jip Broeks PF (2)
Dec16 KZ Janne Schra Staadd F Jip Broeks PF (1)

Janne Schra

Janne & de Vogels

Nederlandse parels en eigen chansons

Kleine Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

Janne Schra ken je als zangeres van bloedmooie, door jazz en folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van Room Eleven. Sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Na Ramses Shaffy met het Metropole Orkest en een eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt in Carré kreeg ze de smaak nog meer te pakken.

In haar nieuwe theatershow zoekt Janne het avontuur. Met haar band speelt ze parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en – voor het eerst – haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de jazz en gipsy. Een geluid dat misschien nog het best tot zijn recht komt in een decor van een art-deco-theatertje, een piano met kandelaars en een donkere glitterjurk.

Kleine Zaal Wachtlijst

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 21,00
1e rang - CJP
€ 19,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Tips van de programmeur, Uit met vriendinnen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling