Mrt19 KZ Promobeeld ISH Uit Mijn Handen Liggend F Steven Tips

ISH Dance Collective i.s.m. Lara Wakelkamp

Uit Mijn Handen (14+)

Meeslepende voorstelling, waarin toneel, dans en muziek versmelten

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Lara Wakelkamp maakt danstheatervoorstellingen waarin zij de menselijke geest onderzoekt. Ze vertelt in haar derde productie bij ISH het aangrijpende verhaal van de moeder van een van de jonge daders van de Columbine schoolshooting. In een meeslepende voorstelling, waarin toneel, dans en muziek versmelten, ontrafelt zij de rauwe emotie van een moeder die ontdekt dat haar zoon de wereld voorgoed heeft veranderd.

Een nieuwe weg naar de werkelijkheid
Actrice Khadija Massaoudi en breakdancer/choreograaf Simon Bus spelen niet de voor de hand liggende rollen van moeder en zoon maar zijn elkaars reisgenoten op een zoektocht. In een decor van licht vertolken zij de eindeloze wentelingen van het ongrijpbare verleden. Haar gedachten vormen zijn muziek, zijn beweging haar emotie. Alleen samen kunnen ze ontdekken dat gebroken niet stuk is en duister niet bestaat zonder licht. Een ode aan de genade van de menselijke psyche. Castwissel: Ariane Schluter kan wegens omstandigheden niet deelnemen (aan de tournee van) deze voorstelling, haar rol is overgenomen door Khadija Massaoudi.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 20,50
1e rang - CJP
€ 18,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Lara Wakelkamp
Spel Khadija Massaoudi (spel) en Simon Bus (dans)
Overige ISH Dance Collective (producent), Simon Bus (choreografie)
Ik wil Language no problem, Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling