Huisvrouwen bestaan niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas

Herkenbare komedie naar de bioscoophit

Grote Zaal Bestel
Meer info

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Herkenbare komedie
Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: 'Net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant weer een zooitje'. ‘Het leven is soms net een vuilniszak, er kan altijd nog wat bij.’

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 25,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Geert Lageveen en Erris van Ginkel
Spel Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
Overige Sylvia Witteman, Geert Lageveen en Richard Kemper (tekst), Richard Kemper (muziek), Willem Van Walderveen (Scènefotografie)
Ik wil Humor, Uit met vriendinnen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling