Mrt13 KZ Het Muizenhuis AB 128 (1)
Mrt13 KZ Het Muizenhuis AB 128 (2)
Mrt13 KZ Het Muizenhuis AB 128 (3)

Het Muizenhuis: Sam & Julia, Op Reis (3+)

2-ater Producties

Gebaseerd op de boekenreeks Het Muizenhuis van Karina Schaapman

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. De vissersvrouw heeft een stapel ansichtkaarten van over de hele wereld. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen.

Actrice Abke Bruins vertelt, musiceert en bespeelt de inmiddels wereldberoemde muizen Sam & Julia in hun reis rond de wereld. Overal waar ze komen ontmoeten ze andere muizen met hun eigen thuis. Als Sam & Julia na de reis weer thuis komen, beseffen ze: Thuis is waar je je muis voelt.

Deze voorstelling is gebaseerd op de boekenreeks Het Muizenhuis van Karina Schaapman.

Over de makers:
Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je, Anne waarvoor ze een Musical Award ontving. Samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treed ze op.

Mark Haayema schrijft kinderboeken (o.a. Muk en Johannes de parkiet), maakt jeugdtheater, is regisseur, poppenspeler en maakt liedteksten.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 15,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 15,00
1e rang - CJP
€ 13,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Mark Haayema
Spel Abke Bruins
Overige Mark Haayema (concept), Gunilla Andersson (decor), Edith Leerkes (muziek)
Ik wil Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling