Okt03 ZZ Het Lied Van Boom Celliste In Boom 1 E1582712378712

Het lied van Boom (1,5+) - Hello Cello Dag

SOIL

Muzikale kindervoorstelling voor de allerkleinsten

Het Lied van Boom is een beeldende muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 1,5+ waarin een houthakker je meeneemt naar een bijzonder bos. Een bos waar elke boom zachtjes zingt. Nooit gehoord als je in het bos loopt? Als je heel stil bent en goed luistert dan kun ze horen met hun fluitende takken, ruisende bladeren en knappende wortels. Bomen zijn heel muzikaal. Kom maar mee en luister!

Geïnspireerd door Giovanni Sollima's When we were trees maakt SOIL deze nieuwe muziekvoorstelling voor kinderen vanaf 1,5 jaar met celliste Florien Hamer en mime-speler Luc van Esch. Met muziek van Benjamin Britten, Johannes Brahms, Kaija Saariaho en Guillermo Celano in onze knapzak ontdekken we samen waar de klank van de cello vandaan komt.

Prijzen

Ongeplaceerd - Volwassenen
€ 13,50
Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar
€ 13,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Gienke Deuten
Spel Florien Hamer (cello en zang) en Luc van Esch (spel en zang)
Overige Gienke Deuten/SOIL (concept)
Genre Jeugd/Familie, Festival
Okt03 Hello Cello Orkest 2018 Cello Biennale Door Veerle Bastiaanssen 446

 

Hello Cello Dag
Op zondag 3 oktober staat Schouwburg Amstelveen in het teken van de cello tijdens de Hello Cello Dag. Kom met de hele familie naar dit minifestival dat net als een echte Cello Biënnaledag begint met een Bach & Breakfast, met aansluitend workshops, masterclasses, de jeugdvoorstellingen Vreemde Streken (6+) van Trio Diamanda en Oorkaan en Het lied van Boom (1,5+) en het optreden van het Hello Cello Orkest, met kinderen en jongeren uit Amstelveen en de omliggende regio.

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze voorstelling