Sep17 KZ Glodi Lugungu Uitsnede Liggend F Marc Van Scherp PF (1)

Glodi Lugungu

Ze bedoelen het goed

Zelfverzekerd en ontwapenend

Kleine Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.

Over Glodi Lugungu
Glodi groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem meer een jongen die thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld. ‘Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.’

Hij waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Volkskrant heeft Glodi uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. 

Kleine Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Genre Cabaret
Ik wil Tips van de programmeur, Humor, Jong talent

Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2018

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze voorstelling