Gif

Stefan de Walle en Carine Crutzen

Topacteurs in ontroerend mooie voorstelling

Grote Zaal Bestel
Meer info

Tien jaar na hun scheiding ontmoeten een man en een vrouw elkaar weer voor het eerst op de plaats waar hun enige kind begraven ligt. Hij woont in Frankrijk en heeft er een nieuw leven opgebouwd, zij is blijven wonen in hun huis en kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Aanleiding voor de ontmoeting is een brief waarin de herbegrafenis van hun kind wordt aangekondigd omdat er gif in de bodem is gevonden. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen blijkt hoe ernstig het grote verlies hun levens vergiftigd heeft. 

Gif van toneelschrijfster Lot Vekemans is de afgelopen tien jaar bezig aan een ware zegetocht. Het stuk is vertaald in 15 talen en werd 74 keer geproduceerd in 21 landen en is daarmee het grootste Nederlandse toneelsucces van de lopende eeuw. 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 31,00
1e rang - CJP
€ 29,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Johan: Doesburg
Spel Lot Vekemans
Overige Stefan de Walle en Carine Crutzen
Ik wil Tips van de programmeur, Grote namen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling