Apr 02 Festen Nieuw 1 LIGGEND Copyright Retatchi Amsterdam (Bewerking) En Michele Secchi (Fotografie)

Festen

Peter Heerschop, Viggo Waas, Han Römer e.a.

Glorieuze cast speelt wereldberoemd familiestuk

Grote Zaal Bestel
Meer info

Festen treft je als een mokerslag. Dat was jaren geleden al, toen de filmklassieker van Thomas Vinterberg door De Ploeg naar het theater werd gebracht. En dat is nu weer, met een nieuwe zwart komische bewerking van het script door Peter Heerschop. In de aangrijpende voorstelling gaan humor en drama samen. Juist door die bijzondere mix van cabaret en toneel slingeren de emoties meedogenloos de zaal in. 

Toneelklapper van het jaar
De familieleden komen vrolijk bijeen om de verjaardag van vader te vieren. De verloren zoon duikt op en houdt tijdens het diner een speech die de feestelijke avond verandert in een slagveld. 

Grote en glorieuze cast 
Topcast met o.a. Peter Heerschop, Viggo Waas, Bas Hoeflaak, Genio de Groot, André Dongelmans, Stephanie Louwrier, Maartje van de Wetering en Han Römer als de pater familias. 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 37,00
1e rang - CJP
€ 35,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Titus Tiel Groenestege
Spel Han Römer, Peter Heerschop, Viggo Waas, André Dongelmans, Bas Hoeflaak, Genio de Groot, Stephanie Louwrier en Maartje van de Wetering
Overige Naar de film van Thomas Vinterberg, Mogens Rukov en Bo hr. Hansen, Peter Heerschop (vertaling/bewerking)
Ik wil Grote namen, Tips van de programmeur, Uit met vriendinnen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling