Sep16 GZ Dr. Juriaan Van Klacht Naar Kans

Dr. Juriaan

Van klacht naar kans

Wat heeft je klacht je te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en uiten zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf is slimmer dan je hoofd
Daar waar we met het hoofd geen 'nee' zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan verbeteren? Bij het theatercollege van Dr. Juriaan leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Ter info: Deze voorstelling wordt op 1,5 meter capaciteit gespeeld, je hebt geen Coronatestbewijs nodig om deze voorstelling te bezoeken. 

Cast & Info

Genre Theatercollege

Goed om te weten
Voor deze voorstelling is geen coronatoegangsbewijs nodig. Wij vragen je wél 1,5 meter afstand van andere bezoekers te houden. De voorstelling is ongeplaceerd verkocht, we begeleiden je naar je plaats op veilige afstand van de andere bezoekers. 

Deel deze voorstelling