Feb20 KZ Dikkie Dik En Ik 01 F Willem Schalekamp
Feb20 KZ Dikkie Dik En Ik 02 F Willem Schalekamp
Feb20 KZ Dikkie Dik & Ik Poster 01 © Jet Boeke

Dikkie Dik & ik (2+)

2-ater Producties

Beleef de wereld van Dikkie Dik: ook in de foyer!

Hoe is het... om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

In Dikkie Dik & Ik kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal. Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Doe je mee?

Fysiek spel, veel slapstick en humor samen
In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Kleine Zaal
Vakantie
Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 15,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 15,00
1e rang - Groupcard -Toeslag -Volwassenen -Theater
€ 15,00
1e rang - Groupcard + Toeslag - Kind tm 14 jr - Film
€ 15,00
1e rang - CJP
€ 13,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Met de hele familie

Kattenwereld in de foyer
Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken! Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd.

Feb20 KZ Dikkie Dik En Ik Foyer F Willem Schalekamp

 

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling