Apr22 KZ Death Row Sanne Van Rooij

Death Row

Gerardjan Rijnders, Annemarie Prins e.a.

Dagelijkse sores in een woongemeenschap voor ouderen

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In Death Row volgen we de dagelijkse sores in een woongemeenschap voor ouderen, op zoek naar een nieuwe bewoner. Er solliciteren personen van allerlei pluimage: een Surinaamse stervensbegeleidster, een transseksueel, een gesjeesde acteur. Allemaal willen ze de tweede helft van hun leven slijten met gelijkgezinden. De commissie legt hen het vuur na aan de schenen. Interesse lijkt daarbij niet de eerste drijfveer, eigenlijk houden ze het liefst de gelederen gesloten.

Tussen de sollicitatiegesprekken door worden de beslommeringen op de woongroep besproken en wordt er stevig geroddeld. De sfeer komt op scherp te staan als een van de medebewoners al tijden gestalkt blijkt te worden door een andere bewoner. De vraag rijst wat de groep werkelijk bij elkaar zoekt. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,50
1e rang - CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Annemarie Prins, Gerardjan Rijnders, Nanette Edens, Paul Koek en Eric Besseling
Overige Gerardjan Rijnders (tekst)
Ik wil Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling