Jan05 KZ De Winter Gruffalo Poster

De Winter Gruffalo (3+)

Meneer Monster

Spannende sneeuw-slapstick voor de kleintjes

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Brr, de winter komt eraan. Gelukkig herneemt Meneer Monster zijn hilarische bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet van de avonturen van Muis.

Muis wordt door de andere dieren uitgenodigd om lekker te komen eten. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. Maar Muis weet wel beter: ze zien hém als het lekkere hapje. Daarom verzint Muis dat hij al een eetafspraak heeft bij de supergriezelige Gruffalo.

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal.

Kleine Zaal Bestel

Ook te zien op:

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Volwassenen
€ 16,00
Kind tot 12 jaar
€ 16,00
CJP
€ 14,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Hans Thissen
Spel Rogier van Erkel, Gerold Guthman, e.a.
Overige Naar het boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler, Johan Annemarie Klijn (decor en kostuums), Bart van den Heuvel (lichtontwerp)
Ik wil Met de hele familie, Matinee

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling