Mrt06 KZ De Sneeuwkoningin F Dorien Grötzinger 3
Mrt06 KZ De Sneeuwkoningin F Dorien Grötzinger 1

De Sneeuwkoningin (3+)

Het Kleine Theater

Een muzikale voorstelling over liefde en vriendschap

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Een muzikale voorstelling over liefde. Over warmte en kou. Over een vriendschap die alles overwint. Een warm winterverhaal.

Twee meisjes vertellen een verhaal. Of nee, ze spelen het. Het is hun lievelingsverhaal. Het gaat over twee vriendinnen; Kaja en Gerda. Op een dag is Kaja ineens verdwenen, de Sneeuwkoningin heeft haar meegenomen naar haar IJspaleis in het koude Noorden. Gerda gaat naar haar op zoek. Ze gaat een barre, lange tocht tegemoet. Na vele dagen en spannende avonturen vindt ze haar eindelijk, maar Kaja herkent haar niet meer... haar hart is bevroren. Gerda is de enige die haar hart weer kan ontdooien, hopelijk is ze niet te laat.

Over Het Kleine Theater
Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 15,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 15,00
1e rang - CJP
€ 13,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Vincent Rietveld
Spel Vimala Nijenhuis en Anke Engels
Ik wil Matinee, Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling