Nov23 GZ De Formule 1 Show Promobeeld Liggend Fotografie Bob Bronshoff Ontwerp Sjoerd Van Heumen (1)

De Formule 1 Show

Olav Mol & Jack Plooij

Een exclusief kijkje achter de schermen

Grote Zaal Bestel
Meer info

Nagenieten van de F1 op Zandvoort
Sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won, is de belangstelling voor Formule 1 enorm toegenomen. Formule 1 is op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland.

Olav Mol en Jack Plooij: dé Formule 1 commentatoren
Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs.

Nu staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen…

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Olav Mol en Jack Plooij
Ik wil Bijgeboekt, Publiekslievelingen, Mannenavond

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling