Mei15 KZ Debrievenvanmia RGB F Curly And Straight PF (3) (1)

De brieven van Mia (9+)

Coproductie van George & Eran Producties en ROSE stories

Een muzikale familievoorstelling over vriendschap, oorlog en liefde

Grote Zaal Bestel
Meer info

Wanneer het Syrische meisje Leila voor een vrijwilligersproject van school moet opruimen op de zolder bij de oude Joodse meneer Isa Cohen, stuit zij op een stapel oude brieven. De brieven blijken ​afkomstig van Mia, de in de Tweede Wereldoorlog verdwenen jeugdliefde van meneer Cohen. Vastberaden besluit Laila om het mysterie rondom de brievenschrijfster te ontrafelen. Samen met meneer Cohen komt ze terecht in een spannende speurtocht door het verleden naar het lot van ​Mia. Wie was die Mia en wat is er met haar gebeurd? En zou het kunnen zijn dat ze de oorlog heeft overleefd?

De Brieven van Mia is een spannende, poëtische en muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee mensen uit twee verschillende werelden. Het is een verhaal waarin heden en verleden elkaar ontmoeten. Een verhaal over hoop en troost, over liefde en haat, over een nieuw begin na een pijnlijke geschiedenis.

Geïnspireerd op het gelijknamige succesvolle boek van Astrid Sy
De Brieven van Mia is geïnspireerd op het gelijknamige en succesvolle boek van Astrid Sy. Van de makers van Woestijnjasmijntjes die in 2018 werd genomineerd voor de ZappTheaterprijs en de Taalunie Toneelschrijfprijs.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 16,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 16,00
1e rang - CJP
€ 14,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Eran Ben-Michaël
Spel Peter van Heeringen, Gonca Karasu, Britte Lagcher, David Lucieer, Liza Macedo dos Santos en Milan Sekeris
Overige George Elias Tobal (script)
Ik wil Met de hele familie

De pers over een vorige voorstelling

George & Eran Producties is in korte tijd uitgegroeid tot een van Nederlands beste gezelschappen.

NRC

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling