Feb18 KZ De Baron Van Munchhausen (7+)

De Baron von Munchhausen (7+)

DIEHELEDING en Theater Sonnevanck

Het wonderbaarlijke en sowieso waargebeurde verhaal

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Hiphop-theater collectief DIEHELEDING en Theater Sonnevanck brengen samen het waargebeurde verhaal van de Baron van Münchhausen. Een Duitse edelman die sowieso altijd de waarheid vertelt. Aan iedereen die het maar horen wil, vertelt hij over de wonderlijke avonturen die hij heeft beleefd: rappende matrozen, breakdancende paarden en fakenews kanonskogels die inslaan als de beat die dropt. De Baron is een held! Maar… is het allemaal wel echt gebeurd?

De Baron van Münchhausen is een man die zo waarachtig en overtuigend goed kan liegen, dat je af en toe vergeet dat je naar een leugenaar luistert. Wanneer is iets liegen en wanneer is het fantasie? Is liegen altijd slecht? En waarom de waarheid spreken, als je een wereld bij elkaar kunt liegen waar het veel leuker is?

De Baron van Münchhausen is een kleurrijke en muzikale familievoorstelling die zoekt naar de waarde van waarheid en de verleidelijkheid van het liegen. Want liegen onze helden, de beroemde rappers, vloggers en modellen op tv, niet ook allemaal een beetje?

Podiumkids Prijs
De Baron van Münchhausen is kanshebber voor de Podiumkids Prijs. De landelijke publieksprijs voor theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor iedereen t/m 12 jaar. Stem via www.podiumkids.nl/publieksprijs/.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 17,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 17,00
1e rang - CJP
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jip Vuik
Spel DIEHELEDING: Steven Ivo, Merel Pauw, Nick Livramento Silva, Dalorim Wartes
Overige Sanne Oostervink (decor & kostuums), Daniël van Klaveren (dramaturgie)
Ik wil Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling