Aug27 OL Steely Dan

Celebrating the Music of Steely Dan – Niets is wat het lijkt

Mike Boddé & The Royal Dutch Scam

Weergaloze muzikale ontdekkingsreis

Op locatie Wachtlijst
Meer info

Openluchttheater Elsrijk
We openen eind augustus het nieuwe seizoen in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Van vrijdag 27 t/m zaterdag 28 augustus geniet je tussen de bomen van een voorstelling in de buitenlucht. Bekijk hier onze andere voorstellingen in Elsrijk.

Celebrating the Music of Steely Dan – Niets is wat het lijkt
Zelden is het iemand gelukt om de muzikale perfectie van studio-albums als Gaucho en Aja live op het podium te reproduceren. Toch slaagt de tienkoppige band The Royal Dutch Scam daarin. Deze Nederlandse band, die bestaat uit de crème de la crème van sessiemuzikanten onder leiding van de geliefde zanger Lo van Gorp, overtuigt zelfs de meest cynische Steely Dan fanaten. Door de steeds groter wordende fanbase in binnen- en buitenland wordt The Royal Dutch Scam beschouwd als één van de beste Steely Dan-tributebands ter wereld. In muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé, Steely Dan-fan van het eerste uur, vond de band de perfecte compagnon om met deze muziek het theater in te gaan.

In Niets is wat het lijkt ben je getuige van de fascinerende zoektocht langs alle bekende hits en minder bekende nummers die de legendarische anti-helden Donald Fagen en Walter Becker hebben voortgebracht, zoals Rikki don't lose that number, Reelin in the years en Hey Nineteen. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is deze muziek gemaakt? Welke diepere lagen zijn er nog meer te ontdekken? Mike Boddé en The Royal Dutch Scam duiken in het mysterie achter de wonderbaarlijke liedjes. Een weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, literatuur, drugs, rock 'n' roll, science fiction, jazz en hilarische anekdotes. Houd je van classic rock? Dan mag je dit unieke theaterconcert over Steely Dan natuurlijk niet missen!

Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een servicemail met praktische informatie. Adres: Openluchttheater Elsrijk, De Ruwwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen.  

Op locatie Wachtlijst

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 24,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie The Royal Dutch Scam, Mike Boddé en Masja Schimscheimer
Spel The Royal Dutch Scam en Mike Boddé
Overige Donald Fagen & Walter Becker (muziek en liedteksten) en The Royal Dutch Scam en Mike Boddé (teksten, arrangementen en artistieke leiding)
Genre Muziek/Concert

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze voorstelling