Mrt09 GZ Bumba Op Reis (1+) PF Logo (4)
Mrt09 GZ Bumba Op Reis (1+) PF Logo (3)

Bumba op reis (1+)

Studio 100

Theatershow voor de allerkleinsten in de Voorjaarsvakantie

Bumba komt in de Voorjaarsvakantie met een theateravontuur voor de allerkleinsten. Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt! De zoektocht naar Babilu brengt hen naar de Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen en naar Afrika waar ze leeuwen en slangen zien. Daarna reizen ze verder naar Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Uiteindelijk komen ze aan in Azië waar ze met stokjes leren eten!

Een kleur- en leerrijke show van Bumba en Bumbalu, samen met al hun vriendjes: Nanadu, Tumbi, Kiwi, Carla en Poppa, maar ook voor de allereerste keer met Zinzi, Ituku en Li-Ling. Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met alle vriendjes die je kent van TV! Een unieke ervaring op maat gemaakt voor de allerkleinsten (1+). Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau.

Na afloop van de voorstelling kun je met Bumba op de foto tijdens de Meet & Greet.

Ook te zien op:

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,00
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 19,00
1e rang - CJP
€ 17,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Chris Corens
Spel Danny de Jong, Laura Voightmann, Ilse Vorstenbosch en Anna van der Burgt
Overige Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym, Gert Verhulst (tekst), Gert Verhulst & Hans Bourlon (muziek en scenario), Studio 100 (producent)
Ik wil Grote namen, Matinee, Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling