Bruce & Wij

Met Art Rooijakkers, Leon Verdonschot, Kluun en liveband

Muzikale show over vriendschap, liefde en Bruce

Grote Zaal Bestel
Meer info

In Bruce & Wij staat de liefde voor Bruce Springsteen centraal. De vrienden Art Rooijakkers, Leon Verdonschot en Kluun delen hun verhaal over hun band met Bruce én hun band met elkaar vía Bruce. Tot voor kort waren de vrienden met zijn vieren en reisden zij net als vele andere fans Springsteen achterna, tot in februari 2020 hun vriend Erik van der Bruggen overleed. Zoals zo vaak vielen de teksten van Bruce Springsteen en het leven samen.

Bekijk hier het gesprek dat de vrienden hadden met Sophie Hilbrand.

Ode aan muzikale held
In verhalen - en uiteraard met heel veel muziek van Springsteen - die de soundtrack van vele levens schreef, ook die van deze drie mannen uit Limburg en Brabant, 6000 kilometer van New Jersey. De muzikale show wordt aangevoerd door een energieke live-band met Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk en een wisselende speciale gast.

 

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 29,50
2e rang - Normaal
€ 29,50
2e rang - CJP
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 27,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Art Rooijakkers, Leon Verdonschot, Kluun en liveband met o.a. Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk, plus Special Guest
Ik wil Mannenavond

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling