Britta Maria & Maurits Fondse

Aznavour, mon amour

Ode aan een van de geliefdste chansonniers aller tijden

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

Tot 1 november (maar mogelijk langer) heb je bij al onze voorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Je leest er hier meer over.

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Deze voorstelling viert zijn muziek en leven.

Zijn rijke oeuvre wordt gebracht door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost),  pianist/zanger Maurits Fondse (Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland), accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems) en de Braziliaanse drummer/percussioniste Simone Sou.

Het rijke oeuvre van Aznavour 
Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, zijn schrijftalent (hij schreef o.a. voor Edith Piaf), zijn volhardendheid en zijn uiteindelijke triomf. Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La BohèmeHier Encorela MamaSheComme ils disent naar Les Comédiens...

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Britta Maria (zang), Maurits Fondse (piano en zang), Oleg Fateev (accordeon) en Simone Sou (percussie en drums)
Genre Muziek/Concert

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

De pers over hun vorige voorstelling

Drie muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond.

Noord-Hollands Dagblad

Alle Francofielen, levensgenieters en vrijbuiters hier moet je heen! Deze drie laten je even een glimp van de hemel zien.

Musicalnieuws

Deel deze voorstelling