Jan16 GZ Brandweerman Sam Live! DVP 001 Wim Lanser (4)
Jan16 GZ Brandweerman Sam Live! DVP 001 Wim Lanser (1)
Jan16 GZ Brandweerman Sam Live! DVP 001 Wim Lanser (6)

Brandweerman Sam Live! (2+)

De Verloren Piratenschat

Wie zal de schat als eerste vinden?

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg... de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.  

Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden?
Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.

Kom verkleed en ontmoet Brandweerman Sam
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 22,50
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 22,50
1e rang - CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Rene Noorderveen
Spel Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert, Elvis e.a.
Ik wil Publiekslievelingen, Met de hele familie, Matinee

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling