Dec10 Anne Neuteboom Effe Niet Met Je Mening F Annemieke Van Der Togt Horizontaal

Anne Neuteboom

Effe niet met je mening

Nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie

Kleine Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

Omdat het tijd wordt dat iedereen z'n dikke mening een keer lekker voor zich houdt. In het bijzonder die Neuteboom, die er al sinds 2015 kwistig mee loopt te strooien. Oké, ze won er Cameretten mee. Oké, ze werd ermee genomineerd voor Neerlands Hoop. Oké, ze kreeg lovende recensies in de kranten. En oké, ze kwam ermee op tv en Netflix. Maar nu is het echt afgelopen met die verbale incontinentie de hele tijd. Het is genoeg geweest. Effe niet meer met die mening. Toch?

Kleine Zaal Wachtlijst

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 20,00
CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Hanneke Braam
Ik wil Jong talent, Humor

De pers over Anne Neuteboom

Verrassende, onvermoeibare vakvrouw.

Theaterkrant (keuze van de criticus)

Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend.

NRC

Frisse wind in het cabaretlandschap

Vakjury VSCD

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling