Jan27 KZ Anne En Lisa F Saskia Kerkhoff PF01

Anne & Lisa

Lonely Pony

Absurdistische antiheldinnen zich in een Trojaans hobbelpaard

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

'Het debuut van Anne & Lisa is goed doordacht' (Parool), 'hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen' en 'hopelijk gaan we meer zien van dit duo' (Theaterkrant) lazen we over ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma van dit absurdistische, verfrissende cabaretduo.

Ditmaal wurmen antiheldinnen Anne & Lisa zich in LONELY PONY; een avondvullend Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig alsook aaibaar en ontwapenend doordendert. Tijdens deze surrealistische rit wordt de toeschouwer medeplichtig aan situaties die absoluut geen dikke pluim van de juf verdienen. Heerlijk absurd en muzikaal maar tevens actueler dan ooit, LONELY PONY zal je een avond redden van het alledaagse!

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 19,00
1e rang - CJP
€ 17,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Sijmen de Jong
Ik wil Jong talent, Humor

De pers over Weltschmerz

Confronterend, gewaagd, absurd, vernieuwend en vooral zeer gedurfd.

Theaterparadijs

Flitsende, snelle overgangen, een doordacht geluidsdecor van heerlijke songs.

Dagblad van het Noorden

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling