Amélie de Musical

Morssinkhof Terra Theaterproducties

Welkom in de warme wereld van Amélie

Grote Zaal Bestel
Meer info

De romantische film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain komt naar Amstelveen als musical! Uiteraard mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway en West End is de musical nu in Nederland te zien.

Sprookje in het romantische Parijs
Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Als kind werd ze door haar ouders thuisgehouden van school en leefde ze in haar eigen fantasiewereld. Als ze volwassen is, leeft ze een rustig leventje als serveerster in Parijs. Ze geniet van de kleine dingen, zoals het breken van het suikerlaagje op een crème brûlée. Maar dan ontdekt ze een klein schatkistje in haar eigen huis. Dit brengt haar op het idee om andere mensen meer liefde en geluk te brengen. Op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd ...

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 40,50
1e rang - CJP
€ 38,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Daniël Cohen
Spel Christanne de Bruijn, Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwarz, Anouk Snel, Luka De Baets, Charlotte Boudry, Keije Schepers.
Overige Daniël Cohen (concept), Craig Lucas (script), Daniel Messé (muziek, liedteksten & arrangementen), Nathan Tysen (liedteksten), Bruce Coughlin (orkestraties), Kimberly Grisby (arrangementen) en Ezra van Nassauw (muzikale leiding)
Ik wil Met de hele familie, Tips van de programmeur

Recensies

Magisch, visueel vormgegeven

NRC Handelsblad

Fantasievolle ensceneringen

NRC Handelsblad

Lieve, intieme Amélie-musical vol creativiteit

De Volkskrant

Charmant en romantisch

Telegraaf

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling