Mrt20 GZ Alice In Wonderland Liggend F Annemieke Van Der Togt O Artwork Jack Waas PF

Alice in Wonderland (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater

Stap met Alice in een magische en maffe Wonderwereld

Grote Zaal Bestel
Meer info

Het Nationaal Jeugd Musical Theater, de kweekvijver voor Nederlands musicaltalent, maakte al meeslepende familiemusicals van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren. Dit keer storten de jonge talenten, bijgestaan door professionals, zich op de fantastische avonturen van Alice in Wonderland naar het wereldberoemde kinderboek van Lewis Carroll.

Wanneer Alice het Witte Konijn achternagaat, komt ze terecht in het magische en maffe Wonderland. Daar beleeft ze steeds gekkere avonturen en ontmoet ze merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 23,50
1e rang - Kind tot 12 jaar
€ 23,50
1e rang - CJP
€ 21,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Overige Gebaseerd op het boek van Lewis Carroll, Elise Berends (script, liedteksten, muziek en regie)
Ik wil Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling