Sep23 GZ Ali B Koorts F Richard Terborg PF01

Ali B

Koorts

Ali B neemt de temperatuur op van Nederland

Grote Zaal Bestel
Meer info

Vlak voor corona de tournee van Ali B onderbrak, had Ali de ideale vorm voor zijn voorstelling gevonden: een daadwerkelijke dialoog waarbij ook het publiek zijn of haar verhalen kwijt kon en het verloop van de avond kon beïnvloeden. En hij is nog lang niet uitgepraat met zijn publiek. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij, gewapend met zijn humor en een flinke dosis optimisme, zijn licht over wil laten schijnen.

Nederland heeft koorts
Het verhitte debat - niet alleen over corona maar ook over de toeslagenaffaire, het mapje van Ollongren en noem al die incidenten maar op - doet de temperatuur hoog oplopen. Zo hoog dat we af en toe het kookpunt naderen en een ramp niet te vermijden lijkt. Maar koorts is volgens Ali ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Hij steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Ben je benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in Schouwburg Amstelveen.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Volwassenen
€ 25,50
2e rang - Volwassenen
€ 24,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Titus Tiel Groenestege
Ik wil Humor, Grote namen, Publiekslievelingen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling