Okt15 KZ MARK DAVID Alex Ploeg Ego Liggend Web

Alex Ploeg

Ego

Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze

Kleine Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters! Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

In Ego zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Kleine Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Genre Cabaret
Ik wil Jong talent, Humor

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

De pers over Ultimatum

Een indrukwekkend debuut

NRC

Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.

de Volkskrant

‘Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.’

Trouw

Deel deze voorstelling