Dec09 GZ 3JS Acoustic Christmas F Robert Gort SF

3JS

Acoustic Christmas

Akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden én nu

Grote Zaal Wachtlijst
Meer info

Deze voorstelling moet helaas worden verplaatst. Wij gaan de komende tijd, in overleg met de artiesten en producenten, op zoek naar nieuwe data voor de avondvoorstellingen die gepland stonden t/m 18 december We informeren de bezoekers per mail zodra daar iets over bekend is. Je krijgt dan altijd de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum óf je kiest voor een voucher of je geld terug.

De kerstshows van de 3JS zijn een begrip in Nederland. De kerst kan pas echt beginnen nadat je bij de Christmas-show van de 3JS bent geweest. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden én nu weten Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan.

Al zes jaar worden ze op het podium bijgestaan door pianist Nick Bult en basgitarist Wilbrand Meischke. Speciaal voor de 2021 editie gaat ook de Limburgse multi-instrumentalist Emil Szarcowicz mee op tournee.

Grote Zaal Wachtlijst

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 29,00
CJP
€ 27,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Met de hele familie

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zolang de richtlijnen het voorschrijven, vragen we je bij binnenkomst om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs. Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling